Hopp til hovedinnhold

Offisiell sengeleverandør

Vi er stolte over å kunngjøre at DUXIANA er den offisielle sengeleverandøren til Tottenham Hotspur Football Club. Tottenham Hotspur har bestemt seg for å bruke DUX-sengen ettersom de mener at våre produkter er mer enn bare en seng, men mer som et søvnsystem og et velværeprodukt.

One Hotspur-medlemstilbud

Nyt samme komfort som en Tottenham Hotspur-spiller
 

15 % rabatt på DUXIANA-kolleksjonen for One Hotspur-medlemmer  

Kontakt oss

En himmelsk match

To ikoniske og historiske merker som forenes og fokuserer på helse og velvære og bærekraft. Vi ser frem til å gjøre store ting sammen gjennom et langvarig samarbeid på mange andre områder utover søvn. Men vårt primære fokus er å bidra til å hjelpe og forbedre dette flotte teamet.

Tottenham Hotspur

– 139 år i Premier League
– Fremmer en sunn og aktiv livsstil
– Bærekraft
– Redusert klimaavtrykk, noe som inkluderer dyrking av egne grønnsaker
– «Mind, Body and Spurs»-programmet


«Vi er glade for å kunne bringe Duxiana inn i vår voksende leverandørfamilie. Duxiana har en lang historie med å designe og produsere de beste søvnsystemene som bidrar til bedre helse og velvære. Vi ser frem til å bruke produktene i spillerboligen The Lodge.»

– Fran Jones, Partnerships Director hos Tottenham Hotspur

Duxiana

– 96 år med kvalitet, innovasjon og håndverk
– Fremmer sunn søvn
– Bærekraft
– Komfort
– Redusert klimaavtrykk
– Helse og velvære


«Jeg er veldig stolt over at merket vårt er utnevnt til offisiell sengeleverandør til Tottenham Hotspur Football Club. Da vi fikk muligheten til å jobbe med et så fantastisk globalt varemerke som deler vårt fokus på helse og velvære gjennom søvn, med det samme engasjementet for bærekraft som vi har, var det en veldig enkel beslutning å ta. Nå gleder vi oss til å samarbeide med klubben og bidra til å hjelpe laget til stor suksess!»

– Henrik Ljung, CEO hos DUXIANA

Helse og velvære hos Tottenham Hotspur

«DUX-sengen er den beste på markedet, og hos Tottenham Hotspur jobber vi hele tiden med å forbedre fasilitetene og produktene til spillerne våre. DUX-sengen er mer enn bare en seng – det fullt justerbare systemet er et viktig verktøy som gir spillerne optimal restitusjon, der søvn spiller en viktig rolle. DUX-sengen har ytterligere forbedret spillernes evne til å tilpasse seg den strenge tidsplanen da den ble introdusert i vårt toppmoderne Lodge-anlegg.»

– Geoff Scott, Head of Sports Medicine & Sport Science, Tottenham Hotspur

Finn ut hvorfor søvn er utstyrsbetinget

Utstyrsbetinget er forestillingen om hvor kvaliteten på utstyret (materiale, konfigurasjon / materialblanding) kan bestemme og bestemme resultatet. Jo bedre utstyr du har, desto bedre presterer du. Det samme kan sies om sengene våre, der materialene, konfigurasjonen og designet kan avgjøre kvaliteten på komforten og søvnen din.

Les mer her

Søvnvitenskap

Målet vårt er dyp søvn

Vi tar søvn på alvor. Vi forsker på den. Vi måler den. Vi ser på alle søvnaspekter. DUX High-Performance Sleep Systems er et resultat av over 90 års forskning og utvikling. Våre produkter gir en uovertruffen ergonomisk støtte, slik at du kan få betydelig bedre søvn.

Mer om vår søvnvitenskap

Miljøtilnærming

Vi velger ansvarlig

DUX-sengens innovative design består av tilpassbare komponenter. De kan skiftes ut, og noen kan også oppgraderes. Tanken bak det fornybare designet er at DUX-sengen kan være den eneste sengen du noen gang trenger å kjøpe. Materialer av høyeste kvalitet, kombinert med en 95 år lang tradisjon med svensk håndverk, har skapt en seng som er laget for å vare. Enkelt sagt, jo lenger den varer, desto færre senger ender opp på søppelfyllinger.

Mer om vårt bærekraftarbeid