Hopp til hovedinnhold

Velkommen til komfort

Design med DUX

Samarbeid med DUX

DUX har utviklet og produsert madrasser av førsteklasses kvalitet siden oppstarten i 1926, og er kjent for å jobbe tett med både interiørdesignere, arkitekter og entreprenører. Opp gjennom årene er mange av våre tidløse produkter skapt gjennom designsamarbeid, inkludert Bruno Mathsson, Claesson Koivisto Rune og Norm Architects.

Våre nærmeste er partnere, team og enkeltpersoner som representerer vårt varemerke og gir profesjonelle anbefalinger til sluttbrukeren. Vi er alltid på utkikk etter å utvide kundeporteføljen vår med interiørdesignere, arkitekter og entreprenører som kan fremheve varemerket vårt og glede kundene sine.

DUX ambassadørprogram

Vi tilbyr et DUX ambassadørprogram som inkluderer fordeler for interiørdesignere, arkitekter, konsulenter og entreprenører som bidrar til å øke merkebevisstheten og salget for DUX og DUXIANA.

Disse fordelene inkluderer rabatter eller provisjoner på DUX-produkter, personlig produktassistanse og bruk av vårt globale nettverk av butikker, inkludert våre konsultasjonslokaler for kundemøter.

Vi kan også sørge for at du, teamet ditt eller organisasjonen du jobber med, får opplæring for å sikre at dere får vite alt dere trenger om våre produkter og fordelene ved å jobbe med og bruke DUX-produkter.

Søk om å bli DUX-ambassadør

Vårt samarbeid med ledende designere

Som et familiedrevet selskap i fjerde generasjon har vi fordelen av å kunne gå raskt fra idé og konsept til endelig levering. Dette er en av grunnene til at ledende designere ønsker å samarbeide med oss. I dag samarbeider vi med en ny generasjon av enestående, moderne influensere. Vi fortsetter reisen med én fot i fortiden og den andre i fremtiden.

Mer om våre designere her

Les mer i

Vår nettbrosjyre

Vil du vite mer? Klikk for å få vår nettbrosjyre «Velkommen til DUX» nedenfor.

Gå til nettbrosjyre

Kontakt oss

Ønsker du å diskutere et samarbeid med DUX? Ta gjerne kontakt med oss, så svarer vi så snart som mulig.