Hopp til hovedinnhold

DUX nyskapende design

Kontinuerlig utvikling

De siste 90 årene har vi viet oss til å forbedre sengene våre, noe vi fortsetter å gjøre daglig. Grundig forskning lar oss nå målet om å bygge senger som gir dyp søvn og komforten du trenger for å restituere kroppen din mens du sover. For DUX betyr ikke innovasjon nødvendigvis store endringer. Før vi implementerer forbedringer i produktene våre, utfører vi omfattende forskning, slik at vi kan måle og verifisere oppgraderinger.

DYNAMISK STØTTE

Du ligger aldri helt i ro når du sover. Derfor trenger du en dynamisk seng som følger alle bevegelsene dine om natten. Det revolusjonerende DUX-fjærsystemet tilpasser seg kroppens vekt og form. Det beveger seg når du beveger deg, og gir kontinuerlig støtte og bedre blodsirkulasjon mens musklene slapper av.

Unikt kontinuerlig spiralfjærdesign

Fjærene er fleksible nok til at skuldrene og hoftene kan synke inn, samtidig som de er elastiske nok til å støtte korsryggen. Plassen rundt fjærene gjør at sengene våre kan puste og lede kroppsvarme ut av madrassen. Luftstrømmen reduserer lukt og gir ventilasjon for å bekjempe bakterier og sopp. Takket være den ekstra motstandskraften til vårt kontinuerlige fjærdesign, trenger du aldri å snu DUX-madrassen. Fjærene opprettholder støtten over tid. Det er derfor sengene våre varer livet ut

Pascal

Tilpassbart støttesystem

Alle kropper er unike og vi mener at det ikke finnes noe som er mer personlig enn en seng. Derfor utviklet vi vårt patenterte Pascal justerbart støttesystem, der alle fjærer er utviklet som små mekaniske vidundere. DUX-sengene har utskiftbare kassetter med ulike fjærstramminger som gjør det mulig å tilpasse delene. Målet er å matche kroppens størrelse og vekt, og samtidig gjøre det enkelt å justere etter behov.

DUX KOMPONENTSTRATEGI

Skift, forny, restaurer

Vår komponentstrategi lar deg bytte delene, fornye dem eller oppgradere. DUX overmadrass er ikke festet til sengen. Toppen av madrassen åpnes med glidelås for å få tilgang til Pascal-systemet, og de doble fjærbasene fungerer uavhengig av hverandre. Siden vi designer sengene våre for å vare livet ut, gir vi deg muligheten til å reparere dem når det oppstår slitasje. Vi ønsker også at du skal få tilgang til innovative løsninger i tiden fremover, slik at du kan få enda bedre opplevelser.

TIDSTESTET TEKNOLOGI

Vi finpusser, forbedrer og fornyer kontinuerlig signaturteknologien vår. Inntil nå har vårt unike fjærsystem tålt tidens tann. Utviklingen vår fungerer, og vi har en historie som beviser det.

Hold ryggraden rett

DUX-sengen retter opp ryggraden for å lindre ryggsmerter og fordele vekten jevnt. Målet vårt er å la deg hvile i riktig stilling. Det er kun mulig når kroppen din er støttet opp i hele sin lengde.