Hopp til hovedinnhold

Om oss

DUX, den svenske tradisjonen

Fire generasjoner, mer enn 90 år, i over 30 land og over 300 butikker. Vi er et familieselskap som produserer en av de mest teknologisk avanserte sengene på markedet. Vårt store fokus på komfort, lang levetid, kvalitet og innovasjon har gjort oss i stand til å lage senger som gir bedre søvn.

Det var en gang i Sverige

Alt startet i 1926 i Malmö da Efraim Ljung lanserte sin første produksjon av fjærmadrasser i Sverige. Fire generasjoner av Ljung-familien senere ble DUX et globalt varemerke som åpnet 88 butikker over hele verden. Det beste håndverket, enkelt design og materialene av høy kvalitet har vært verdsatt i USA siden 1977. Mot slutten av 90-tallet spredte DUX-berømmelsen seg til Europa og vant britiske folks hjerter. I tillegg til den betydelige veksten er vi fortsatt et familieselskap som er stolt av våre røtter og tradisjoner. Besøk en av butikkene i over 30 land.

Finn din nærmeste butikk Les mer om historien til DUX

DUX-forskjellen

DUX er mer enn bare en seng. Den sørger for din velvære. Produktene våre er i kontinuerlig utvikling. Vi forbedrer og videreutvikler kontinuerlig vår signaturteknologi basert på fjærsystemer. Våre senger er konstruert med en ramme i hardtre som kan brukes med en rekke benalternativer. Noen av sengene våre har justerbar korsryggstøtte for å oppfylle dine spesifikke behov. Vårt mål er å gi deg den beste opplevelsen, hvilen og støtten.

Utforsk vår sengekolleksjon

Jetson stol

Ikonisk moderne og urban design

DUX lanserte Jetson-stolen på Nordiska Galleriet i Stockholm i 1969. Det tok tre år før Bruno Mathsson, opphavsmannen til moderne svensk design, skulle ferdigstille dette verdenskjente møbelet. Den perfekte kombinasjonen av tradisjonelt svensk håndverk og modernisme ble en umiddelbar suksess. Mathsson hadde en utmerket følelse for enkelhet og skjønnhet kombinert med komfort og eleganse.

Jetson-stolen har et skålformet sete, ergonomisk utformet høy rygg med hodepute og en svingbar fot i krom med en unik returmekanisme.

Utforsk hele møbelkolleksjonen vår