Hopp til hovedinnhold

Søvnvitenskap

Målet vårt er dyp søvn

Vi tar søvn på alvor. Vi forsker på den. Vi måler den. Vi ser på alle søvnaspekter. DUX High-Performance Sleep Systems er et resultat av over 90 års forskning og utvikling. Våre produkter gir en uovertruffen ergonomisk støtte, slik at du kan få betydelig bedre søvn.

Sov bedre, prester bedre

Hvorfor sover du bedre i en DUX-seng? Når kroppen synker lavt nok ned i madrassen til å undertrykke bevegelsen, sender hjernen et signal som er kraftig nok til å få deg ut av dyp søvn. For å unngå det, trenger du en dyp søvnmadrass som dynamisk tilpasser seg kroppens bevegelser. Den revolusjonerende DUX Sleep Science-madrassen tilpasser seg kroppens vekt og form. Den beveger seg med deg. Den tilpasser seg konturene dine og gir aktiv støtte. Kvalitetssøvn med DUX betyr bedre konsentrasjon og beslutningstaking, og aldringsprosessen går langsommere.

Søvnstudien til Karolinska Institute

Søvnmønsteret ble målt i den uavhengige søvnstudien som ble utført av Karolinska Institute of Sweden. Forskerne studerte individer som sov på ulike fjærmadrasser og brukte EEG til å registrere den elektriske aktiviteten i hjernebarken. Studien viste at DUX-brukere nådde dyp søvn raskere, og at den varte lenger.

Hvorfor er dyp søvn så viktig?

Forskning viser at søvn er en svært aktiv tilstand. Vi reposisjonerer kroppene våre gjennom natten, noe som opprettholder en god sirkulasjon. Kroppen vår frigjør viktige hormoner mens vi sover. Immunsystemet starter på nytt, og hjernen tar i bruk en rekke viktige vedlikeholdsfunksjoner. Det er det eneste søvntrinnet der kroppen kan reparere og regenerere vev, bygge bein og muskler, og samtidig styrke immunsystemet.

Smertelindring ved ryggplager

Du har kontroll over ryggsmertene dine. Å velge riktig seng gir lindring og kan endre hverdagen din fullstendig.

Sengen som puster

Plassen rundt fjærene gjør at sengene våre kan puste og lede kroppsvarme bort fra madrassen. Luftstrømmen reduserer lukt og gir ventilasjon for å bekjempe bakterier og sopp.

Pascal justerbart støttesystem

Vi omfavner forskjellene mellom mennesker som deler samme seng. Vårt Pascal-system med utskiftbare fjærkassetter lar dere tilpasse hver deres side av sengen etter egne ønsker og behov.

Kjenn forskjellen

Det finnes ingen bedre måte å oppleve DUX-sengen på enn å prøve den i virkeligheten. Legg tvilen fra deg i sengen. Finn nærmeste butikk og se selv.

Finn en butikk