Hopp til hovedinnhold

DUX-FORSKJELLEN

Hvorfor du trenger en DUX-seng

Velge DUX, eller ikke velge DUX? Det er spørsmålet. Forskning har vist at DUX-senger er bedre enn vanlige senger. Etter 90 års kontinuerlig utvikling tilbyr vi deg en sunn og komfortabel søvn med innovativ teknologi og bærekraftige løsninger. Med DUX investerer du i erfaring og høy kvalitet.

Innovasjon for komfort

Vi baserer vår designfilosofi på innovasjon. DUX-sengen gir jevn og god støtte til kroppens viktigste områder, slik at du får en mer behagelig og dypere nattesøvn. Vårt unike design gjør at sengen puster og gir nødvendig ventilasjon for god hygiene, samtidig som den leder kroppsvarme bort fra madrassen.

DUX Innovasjon

DUX-komponentstrategi

SKIFT, FORNY, RESTAURER

DUX-sengen består av tilpassbare komponenter. Hver komponent kan skiftes ut og noen kan også oppgraderes. Overmadrassen er ikke festet til sengen for større fleksibilitet. Toppen av madrassen åpnes med glidelås for å gi tilgang til Pascal justerbart støttesystem, og de doble fjærbasene fungerer uavhengig av hverandre. Resultatet er en seng som ikke bare kan restaureres når den er slitt, men som også kan forbedres med lanseringen av nytt tilbehør og teknologiske nyvinninger.

Innovativ fjæring

Sengen som puster

En viktig og oversett fordel med et fjærsystem er at sengen i utgangspunktet er hul. Dette gjør at luftstrømmen genereres av brukerens bevegelser. Luftstrømmen bidrar ikke bare til å lede kroppsvarme ut av madrassen, men kan også produsere nødvendig ventilasjon som bidrar til å bekjempe lukt, bakterier og sopp.

Omfavn forskjellene med vårt skreddersydde støttesystem

En seng som passer perfekt til deg, er kanskje ikke den beste løsningen for partneren din. DUX-komfort er noe alle fortjener. Vårt Pascal justerbart støttesystem gir deg muligheten til å tilpasse din side av sengen, slik at både du og partneren din kan få en god natts søvn uavhengig av form, størrelse og vekt.

Utforsk Pascal-systemet

Bærekraft, kvalitet og lang levetid

Vi er opptatt av lang levetid. Med materialer av høy kvalitet – frie for giftstoffer og OEKO TEX 100-sertifisert – bygger vi senger som varer i flere generasjoner. Med vårt innovative design kan du bytte og oppgradere sengen din. Med en DUX-seng tar du et bærekraftig valg.

Vær bærekraftig med DUX

Mer enn bare en seng

DUX er mer enn bare en seng. Det handler om velvære. DUX-sengen handler om dyp søvn. Det er den eneste tiden på døgnet som kroppen din kan reparere, gjenoppbygge og restituere seg selv.

DUX 6006 Inspirasjon Xupport

Finn en butikk

Kjenn forskjellen

Det finnes ingen bedre måte å oppleve alt det ovenstående på enn å prøve det ut i virkeligheten. Legg tvilen fra deg i sengen. Finn din nærmeste butikk og kjenn på den selv.

Finn en butikk

Lese på sengen

Bli mer søvnbevisst