Hopp til hovedinnhold

DUX-SAMARBEID

BLI EN DUX-PARTNER

SKAPER GODE SAMARBEID MED VÅRE PARTNERE

Hos DUX ønsker vi alltid å bygge relasjoner med nye forretningspartnere. Våre samarbeidspartnere er både forhandlere, hoteller, interiørdesignere og andre vellykkede partnersamarbeid, som Tottenham Hotspur Football Club, Forbes Travel Guide og mange flere.

Vi har gitt råd til noen av verdens mest prestisjefylte hoteller om viktigheten av en god natts søvn. Vi ønsker å bygge relasjoner med nye forretningspartnere som hoteller, forhandlere og interiørdesignere, samt å spre ordet om DUX sine innovative løsninger gjennom vårt mediesamarbeid.

Design med DUX

Vi er kjent for å jobbe tett med interiørdesignere, arkitekter og entreprenører. Våre nærmeste er partnere, team og enkeltpersoner som representerer vårt varemerke og gir profesjonelle anbefalinger til sluttbrukeren.

Vi er alltid på utkikk etter å utvide kundeporteføljen vår med interiørdesignere, arkitekter og entreprenører som kan fremheve varemerket vårt og glede kundene sine.

Les mer her

Samarbeid med

Ledende designere

Som et familiedrevet selskap i fjerde generasjon har vi fordelen av å kunne gå raskt fra idé og konsept til endelig levering. Dette er en av grunnene til at ledende designere ønsker å samarbeide med oss. I dag samarbeider vi med en ny generasjon av enestående, moderne influensere.

Mer om våre designsamarbeid

DUX er Sveriges beste møbeleksport, med en internasjonal anerkjennelse som ellers bare er forbeholdt en håndfull av de fineste italienske merkene

MÅRTEN CLAESSON, EERO KOIVISTO OG OLA RUNE

Bli vår partner

Kontakt oss

Ønsker du å diskutere et mulig samarbeid? Ta gjerne kontakt med oss. Vi tar kontakt med deg så snart som mulig.