Hopp til hovedinnhold

Hva er en utstyrsport?

Søvn er “materialsport” - en utstyrsport. En materialsport er et uttrykk for idretter der kvaliteten på utstyret kan spille en rolle for prestasjonen. Jo bedre utstyr, desto bedre prestasjon. På samme måte spiller kvaliteten på sengen en viktig rolle for søvnen – jo bedre materiale, konstruksjon og design, desto bedre søvn.

Det var ikke bedre før

Du som allerede eier en DUX, vet at fire generasjoners komfortutvikling har resultert i et fantastisk produkt.

Helt siden DUX ble grunnlagt i 1926 har vi vært lidenskapelig opptatt av å gi deg den perfekte søvnopplevelsen. En rekke banebrytende innovasjoner er lansert opp gjennom årene – DUX sengefjær, DUX overmadrass og Pascal soneinndeling, for å nevne noen.

Våre produkter er utviklet med utgangspunkt i en sjelden kombinasjon av tradisjon og innovasjon, teknisk håndverk og evidensbasert vitenskap. Madrassene og sengene er de mest avanserte på markedet. Vår produktutvikling streber hele tiden etter den ultimate opplevelsen uten å gi avkall på tradisjonen. Den unike DUX-følelsen.

Vi tror ikke det var bedre før, og vi streber hele tiden etter å bli bedre.

Materialer og komfort går hånd i hånd

Du som allerede eier en DUX, vet at madrassene våre får deg til å sove bedre. Fordi dagsformen påvirkes av nattesøvnen, spiller valget av riktig madrass en stor rolle for ditt personlige velvære.

Dagens høye tempo stiller krav til restitusjon, både mentalt og fysisk. Vi streber etter å kunne tilby optimal komfort gjennom ekte håndverk, riktig materialvalg og en ergonomi basert på vitenskap – alt for en dypere søvn og bedre livskvalitet.

Sengen er din batterilader

Du som allerede eier en DUX, vet at bedre søvn gir deg mer energi på dagtid. Kroppen har drøyt 37 milliarder celler som lagrer energi. Nøyaktig hvor mye de lagrer, avhenger av hvor effektivt du lader batteriene. Ladingen henger igjen sammen med hvor effektivt du sover. Jo bedre du sover, desto mer energi lagrer du. Omvendt blir celleladingen dårligere når du sover for lite, for urolig eller ikke godt nok.

Alle våre madrasser har som mål å optimalisere søvnkvaliteten. Sengefjærer, soner og materialer fungerer sammen for at du skal kunne slappe av i hode og kropp og sove dypt. Det gir en effektiv lading av kroppsbatteriet ditt, slik at du har mer energi om dagen. Vi gir deg økt komfort.

Slik får du god søvn

Du som allerede eier en DUX, vet hva som skal til for å sikre god søvn.

Det meste her i livet handler om årsak og virkning. For å få et godt resultat, må du tenke riktig fra starten av. Noen ganger er man heldig, men i lengden må du ta bevisste beslutninger for å oppnå det du ønsker.

Robert Louis Stevenson skal ha kommet med følgende utsagn: Ikke døm dagen etter hva du har høstet – men etter hva du har sådd. Hos DUX kan vi utvikle det videre til: Døm dagens resultat etter nattens søvn.

For bonden er jordsmonnets kvalitet helt avgjørende for avlingens resultat. På samme måte er sengens kvalitet avgjørende for hvordan du restituerer deg og for hvordan dagen blir.

En seng som er konstruert for livet ditt. DUX-madrassens konstruksjon med sammenkoblede sengefjærer tilpasser seg kroppens vekt og form. Du får en jevnere avlastning, noe som gjør at du beveger deg mindre når du sover. De gangene du faktisk beveger deg, støtter fjærene vektoverføringen. Derfor bruker du mindre kraft. Hvis du ønsker førsteklasses ergonomi, kan du velge en madrass med vårt Pascal-system som tilvalg. Da kan du skape individuelle hardhetssoner helt etter dine behov og med optimal støtte til hofter, rygg og skuldre.

Det å investere i en DUX er å legge et grunnlag for en best mulig søvn og velvære. Det kan handle om jobb, relasjoner eller livsglede.

Gravitasjon og dynamiske fjærsystemer for deg

Du som allerede eier en DUX, vet at det skal være lett å slappe av. En DUX-seng med våre sengefjærer gir deg både tyngde og letthet på en gang.

Tyngden sørger jordens tyngdekraft for. Lettheten får du ved hjelp av vårt unike fjærsystem. I fire generasjoner har vi utviklet sengene våre for å sikre at en dynamisk fordeling av vekten din gir dyp søvn og restitusjon. Hvis du ønsker en ergonomisk utforming som passer til nettopp kroppen din, bør du investere i en madrass med vårt unike Pascal-system med justerbare komfortsoner.

DUX er designet for å gi deg muligheten til å slappe av. Når du venner deg til å få sove i en DUX-seng, vil du også utvikle din evne til å sovne mer effektivt.

En seng som omfavner deg og støtter kroppsvekten, samtidig som den gir deg en følelse av letthet, skaper de beste forutsetningene for ekte komfort og er en seng som bare kan produseres med mange års ekspertise og nøye utvalgte materialer. Det er en seng som staves DUX.

En visuell historie

Materialport

Last ned en visuell historie (ENG)