Hopp til hovedinnhold

Sunn ryggrad

Vi hjelper deg

Du har kontroll over ryggsmertene dine. Å velge riktig seng gir lindring og kan endre hverdagen din fullstendig. Med DUX får du en dyp, trykkfri hvile som er bra for ryggraden.

Hold ryggraden rett

Når du sover om natten, får ikke ryggen nødvendigvis hvilen den trenger. Hvis du ikke har riktig støtte, kan det føre til spenninger. Derfor designer vi våre produkter for å justere ryggraden gjennom dynamisk støtte. Tenk deg å sove på en seng som tilpasser seg form og kroppsbevegelser. Hvordan påvirker det deg? Naturlig stilling, avslappede muskler, mindre smerte, bedre blodsirkulasjon og mulighet til å restituere kroppen din etter en god natts søvn. DUX-sengen gir deg alt dette.

Riktig sovestilling

Å sove på siden er den beste stillingen, og her er grunnen. Det er den eneste stillingen der ryggraden kan rettes ut. Det er også svært lite trykk på ryggraden når du ligger på siden. Hvis du sover i en fosterstilling, avlaster den korsryggen enda mer.

Dr. Jason Gordon, ryggspesialist med over 20 års erfaring

Smertelindring ved ryggplager

Tilpasset dine behov

Pascal justerbart støttesystem

Vi tror ikke at det finnes en løsning som passer for alle, og vi tilbyr derfor skreddersydde løsninger som oppfyller dine spesifikke behov. Med mindre du og partneren din har lik fasong, størrelse og vekt, trenger dere en seng som tar hensyn til disse forskjellene.

Vårt Pascal-system med utskiftbare fjærkassetter lar deg tilpasse din side av sengen for optimal støtte og komfort. En DUX-seng skal alltid være komfortabel.

Les mer

Korsryggstøtte

Enten det er et permanent problem eller en midlertidig tilstand som sportsskade eller graviditet, kan det hende du trenger ekstra støtte til korsryggen mens du sover. DUX 8008-modellen er den perfekte løsningen for dine behov, da den har en avtakbar håndsveiv.

DUX 8008 med korsryggstøtte

Ulike senger for ulike behov

Vi bruker kun materialer av høyeste kvalitet på alle modeller, sammen med et unikt fjærsystem, Pascal justerbart støttesystem og justerbar korsryggstøtte. Dette er den eneste luksusmadrassen du noen gang trenger å kjøpe. Unn deg selv en god natts søvn, og finn den ideelle luksussengen i dag.

Finn sengemodellen din

sunn ryggrad

Myten om den harde sengen

Historisk sett ble madrasser laget av et materiale som komprimerte seg, noe som førte til at de sank i midten. Hengekøyeposisjonen førte til ryggsmerter, så den faste sengen ble ansett som det beste alternativet.

Den vitenskapelige sannheten er at sengen verken skal være for fast eller for myk. Når du vurderer madrasser, må du undersøke hvordan den støtter ryggraden. Når musklene kan slappe helt av, er ryggraden i riktig stilling. Først da kan du oppnå optimal komfort og en sunn ryggrad.

Les mer

Madrassen er viktig

Hvordan sengen din kan hjelpe mot ryggsmerter

Ifølge medisinsk forskning vil over 80 % av oss oppleve ryggsmerter på et eller annet tidspunkt i livet. Musklene beskytter ryggraden hele dagen, men de fortjener en pause om natten. Det finnes mange typer ryggsmerter, og heldigvis forskjellige løsninger for hver av dem. Enten du lider av smerter i nedre, midtre, øvre del av ryggen eller nakken, finnes det en pute, seng eller madrass som lindrer smerten.

Siden 1926 har våre ingeniører studert ryggsmerter og søvnvaner for å skape et ideelt miljø som lindrer nakke- og ryggsmerter. Når du har lært litt mer om ulike typer ryggsmerter, kan du begynne å lete etter den perfekte, tilpassede DUX-løsningen for deg.