Hopp til hovedinnhold

Tilpass din side av sengen

Pascal justerbart støttesystem

Vi omfavner forskjellene mellom mennesker som deler samme seng. Vårt Pascal-system med utskiftbare fjærkassetter lar dere tilpasse hver deres side av sengen etter egne ønsker og behov. Vårt mål er å sikre optimal støtte og komfort uten at det går på bekostning av noe annet.

Hver kropp er unik

Kassettene passer til ulike kroppstyper og kroppsdeler, og tar ikke bare hensyn til forskjeller i vekt og høyde, men også skulderbredde, hoftetetthet og muskulatur. Selv om du kanskje trenger fastere støtte under korsryggen, har partneren din kanskje behov for mer fleksibilitet, slik at ryggraden er i riktig stilling.

Slik fungerer det

Det øverste laget på DUX-sengen med Pascal har en glidelås som kan trekkes ned for å avdekke seks utskiftbare fjærkassetter – tre på hver side. Du kan plassere kassettene etter kroppsstørrelse, fasong og behov.

TRINN 1

Fjern overmadrassen

TRINN 2

Åpne glidelåsen i øvre del av sengen

TRINN 3

Velg riktig tetthet: myk, middels eller fast

TRINN 4

Nyt din side av sengen

Tre støttesoner

Beina, hoftene og skuldrene har behov for ulik støtte. DUX-senger skiller mellom støttesonene og gjør det mer komfortabelt for hele kroppen. Skulderkassetten reduserer trykkpunkter som kan hemme sirkulasjonen. Hoftestøttekassetten bidrar til å holde ryggraden rett, løs og avslappet, mens beinstøttekassetten hever bena litt for å rette opp ryggraden og opprettholde sirkulasjonen til føttene.

De geniale fjærene

Utformingen av fjærene, og den spesifikke ståltypen som brukes til å lage dem, er et resultat av mange års forskning og testing. Hver fjær er kalibrert for å gi et presist løft for å motvirke et forhåndsdefinert vektnivå.

Pascal: mannen og målet

Vi oppkalte vårt patenterte kassettsystem til ære for den franske fysikeren og matematikeren, Blaise Pascal. En «pascal» er en internasjonal måleenhet for trykk – i vårt tilfelle et mål på det nøyaktige trykket som kreves av hver fjær for å støtte en hvilende kropp av en bestemt størrelse, form og vekt.

Ta kontroll over helsen din

DUX er mer enn bare en seng. Det handler om velvære. Enten du lider av ryggsmerter eller bare prøver å finne en komfortabel sovestilling, gir DUX High-Performance Sleep Systems deg hvilen og lindringen du trenger.

Kjenn forskjellen

Det finnes ingen bedre måte å oppleve DUX-sengen på enn å prøve den i virkeligheten. Legg tvilen fra deg i sengen. Finn nærmeste butikk og se selv.

Finn en butikk

Relatert