Hopp til hovedinnhold

Duxiana

Tilgjengelighetserklæring

Duxiana er forpliktet til digital tilgjengelighet, og til å overholde retningslinjene for tilgjengelighet av nettinnhold (WCAG) 2.1, nivå A og AA, og til å overholde effektive kommunikasjonskrav i samsvar med Americans with Disabilities Act (ADA) og andre gjeldende bestemmelser.

For å oppnå dette har vi inngått et samarbeid med eSSENTIAL Accessibility for å administrere vårt tilgjengelighetsprogram og overvåke styringen av det. Tilgjengelighetsprogrammet evaluerer kontinuerlig våre digitale produkter i samsvar med beste praksis, og støttes av et mangfoldig team av fagfolk, inkludert brukere av hjelpemidler. Plattformen overgår dessuten minimumskravene for samsvar ved å gjøre en CX-hjelpeapplikasjon tilgjengelig for kunder som har problemer med å skrive, bevege en mus eller lese. Applikasjonen kan lastes ned gratis, og inneholder verktøy som erstatning av mus og tastatur, stemmegjenkjenning, taleaktivering, håndfri/berøringsfri navigering og mye mer.

Vi ønsker å høre fra deg hvis du støter på noen tilgjengelighetshindringer på våre digitale eiendommer. Ta kontakt med vår kundesupport på hello@dux.se.