Hopp til hovedinnhold

DUX eksperter

Bli vår partner

Vi har gitt råd til noen av verdens mest prestisjefylte hoteller om viktigheten av en god natts søvn. Vi ønsker å bygge relasjoner med nye forretningspartnere som hoteller, forhandlere og interiørdesignere, samt å spre ordet om DUX sine innovative løsninger gjennom vårt mediesamarbeid.

Bli en forhandler

DUX-senger har vist sin verdi gjennom flere tiår. Våre produkter er blant de mest innovative på markedet, med materialer av høyeste kvalitet. Siden flere og flere kunder investerer i helse og komfort, ser vi et voksende markedsområde foran oss. Bli med det svenske merket på reisen!

Finn ut mer eller bestill et møte Se vår sengekolleksjon

BLI EN HOTELLPARTNER

Mer enn 150 av verdens mest luksuriøse hoteller stoler på DUX-senger av ypperste kvalitet. Finn ut hvilke hoteller som tilbyr en god natts søvn med DUX. Hvis du ønsker å stå på denne listen, ber vi deg kontakte oss.

Se våre hotellpartnere Ta kontakt for mer informasjon

Design med DUX

Vi har lange tradisjoner for å samarbeide med dyktige designere. Det hele startet med berømte Bruno Mathsson, designeren med størst innflytelse på moderne svensk møbeldesign. Takket være dette samarbeidet har vi skapt flere tidløse designklassikere som vi fortsatt produserer, f.eks. Jetson lenestol. Vi tror på samarbeid med designerne, og derfor samarbeider vi med flere partnere, som Claesson Koivisto Rune og Norm Architects.

Vår kolleksjon Kontakt oss

DUX er Sveriges beste møbeleksport, med en internasjonal anerkjennelse som ellers bare er forbeholdt en håndfull av de fineste italienske merkene.

Mårten Claesson, Eero Koivisto og Ola Rune

Nyheter

Hvis du vil ha mer informasjon eller ønsker å snakke med våre representanter, kan du kontakte oss via lenken nedenfor. I vårt offisielle DUX presserom finner du pressemeldinger, blogginnlegg og medieressurser.

Pressekontakt Presserom