Hopp til hovedinnhold

Miljøtilnærming

DUX er bærekraftig

Produktene våre er laget av materialer av høyeste kvalitet. DUX-sengene er kjent for sitt innovative design og lang levetid. DUX har som ambisjon å produsere de mest bærekraftige og naturlige sengene på markedet.

Vi velger ansvarlig

DUX-sengens innovative design består av tilpassbare komponenter. De kan skiftes ut, og noen kan også oppgraderes. Tanken bak det fornybare designet er at DUX-sengen kan være den eneste sengen du noen gang trenger å kjøpe. Materialer av høyeste kvalitet, kombinert med en 95 år lang tradisjon med svensk håndverk, har skapt en seng som er laget for å vare. Enkelt sagt, jo lenger den varer, desto færre senger ender opp på søppelfyllinger.

OEKO-TEX® STANDARD 100-SERTIFIKAT

Vi er stolte av å være Oeko-Tex 100-sertifisert. Oeko-Tex Standard 100 er et uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler i alle produksjonsfaser. Dette sertifikatet bekrefter at sengene våre oppfyller strenge humanøkologiske krav, og er helt fri for helsefarlige eller skadelige kjemikalier.

Mer informasjon om OEKO-TEX-metodikken

Materialer av høy kvalitet

Integriteten til hver DUX-seng begynner med materialene. Vi tror på høy kvalitet og lang levetid.

Saktevoksende svensk furu

Sengebunnen er laget av tre fra Nord-Sverige, hvor iskalde vintre produserer saktevoksende furu med enestående styrke.

Høyfast svensk stål

Sterkt svensk stål er ryggraden i alle DUX-senger. Det unike kontinuerlige spiraldesignet, kombinert med det fineste stålet, gjør at vi kan lage noen av de minste, tynneste og mest dynamiske fjærene på markedet.

Bomull med høy trådtetthet

Sengene våre er dekket av bomull med høy trådtetthet, noe som gir et sterkt stoff. Resultatet er et dynetrekk som ikke bare er ekstremt mykt, men også svært holdbart.

Lateksblanding fra ekte gummitre

Lateks som brukes i produksjonen av DUX-senger er et naturlig produkt som er høstet fra ekte gummitre. Lateksen i overmadrassene gjør at de holder lenger og gir samtidig bedre støtte for hele kroppen.

Som et familiedrevet selskap i fjerde generasjon er vi ansvarlige overfor alle kundene våre, for kvaliteten og levetiden til produktene våre og planetens helse. Det er helt naturlig for oss.

Kjenn forskjellen

Det finnes ingen bedre måte å oppleve DUX-sengen på enn å prøve den i virkeligheten. Legg tvilen fra deg i sengen. Finn nærmeste butikk og se selv.

Finn en butikk