Hopp til hovedinnhold

Tilpasning

En seng som er skreddersydd til dine behov

Ta en titt på de ulike komponentene i DUX-sengen. Vi veileder deg slik at du kan være sikker på at valget ditt passer perfekt til dine behov.

Madrassens fasthet

Madrassens fasthet bør justeres etter kroppsvekt, sovestilling og preferanser. Riktig fasthet er avgjørende for å unngå ryggsmerter og sirkulasjonsproblemer. En myk madrass er et optimalt valg for lettvektige eller des om sover på siden, mens en fast madrass er beregnet på middels- og tungvektige som sover på ryggen. Vi anbefaler ekstra fasthet for tungvektige som foretrekker å hvile på ryggen eller magen.

Overmadrass

Vi tilbyr fem ulike overmadrasser til din DUX-seng – Xupport, Xupport med knapper, Xupport Plus, Xupport Xoft og den unike madrassen Pascal de Luxe, med individuelle komfortsoner. De er ikke festet til sengen din, og kan derfor enkelt skiftes ut.

Utforsk overmadrasser

Pascal systemet

DUX unike system med utskiftbare fjærkassetter er det beste alternativet når du trenger å tilpasse sengen til dine og partnerens behov.

Sengeben

Du kan velge mellom sengeben i ulike stiler, høyder og farger. Det er enkelt å montere bena - du fester dem til rammen ved å tre dem på plass.

Ta en titt på tilbudet vårt

Tilbehør

For å sette prikken over i-en i din DUX-opplevelse, velg det riktige tilbehøret av høyeste kvalitet.