Hopp til hovedinnhold

Stockholm, Sverige

Nobis Hotel Stockholm

Luksus i dag handler ikke om skryt eller overflod i tradisjonell forstand. Moderne luksus er en mer diskret og kompleks kvalitet: privilegiet med å nyte tiden med maksimal komfort, brukervennlighet, eleganse og effektivitet, med et minimum av ubehag, uavhengig av våre personlige smaker og profesjonelle krav.

Nobis Hotel ligger i to historiske bygninger fra det 19. århundre på Norrmalmstorg i Stockholm sentrum, og er et uavhengig hotell med 201 rom som tilbyr alle bekvemmeligheter og tjenester som enhver bedrift og/eller fritidsreisende kan ønske seg, i et miljø med avslappet eleganse. Vår misjon er å gi gjestene våre førsteklasses kvalitet ned til minste detalj – og så litt til. Vi liker å tenke at ingenting på hotellet vårt er standard eller rutine, men at vi alltid har noe ekstra å tilby gjestene for å sette en spiss på opplevelsen.

Nobis Hotel er designet for optimal funksjon, skjønnhet, komfort og atmosfære av det verdenskjente svenske stjernearkitektstudioet Claesson Koivisto Rune, i en moderne og vakker stil, men likevel tidløs og klassisk, holdbar eleganse, hovedsakelig i form av naturlige materialer av førsteklasses kvalitet, disket inspirert av fargene, stemningene og funksjonene i den svenske hovedstaden.

Nobis Hotel er medlem av Design Hotels™.

Stockholms nye sentrumsområde

På Nobis Hotel er du i hjertet av Stockholm, med de beste restaurantene, butikkene, museene, severdighetene, attraksjonene og nattklubbene som byen vår har å by på.

På vårt omfattende publikumsområde på mer enn 800 kvadratmeter finner du vår stilige italienske restaurant Caina, vår romslige lounge – vi kaller den Stockholms nye stue – en større ettermiddags- og kveldsbar, The Gold Bar, og en mindre bistro, som serverer nylaget brasserimat og drikke.

Disse offentlig områdene danner et innbydende og spennende sentrumsområde og samlingspunkt, en dynamisk hub – ikke bare for gjestene våre, men også for alle Stockholms innbyggere. Når du bor på Nobis Hotel, er du på alle måter i hjertet av det som skjer i Stockholm.

Nobis Hotel Stockholm

Norrmalmstorg 2-4

111 86 Stockholm

Sverige

Telefon:
+4686141000
E-post
Nettsted
www.nobishotel.se

DUX over hele verden

Verdens mest prestisjefylte hoteller velger DUX

Se flere partnerhoteller