Hopp til hovedinnhold

Ytterst i skjærgården, på et av Sveriges mest forblåste, golde og værharde steder, ble Pater Noster – kongen av fyrtårn – til slutt bygget. Dette tekniske mesterverket ga håp og veiledet sjøfolk i mer enn hundre år. I tillegg bygde fyrvokterne og familiene sine hjem, et minisamfunn på en øy som alltid hadde blitt oppfattet som ubeboelig. I mer enn hundre år levde de på denne isolerte øya.

Nå er dørene til fyrmesterboligen åpnet opp for publikum. Et sted for sjøfolk fra fjern og nær, for naturelskere og gledessøkere, for de som søker ro eller godt selskap. Her er lyset lysere og vinden villere, havet saltere og sjømaten friskere.

Hos Pater Noster er vi stolte av å kunne tilby en unik opplevelse av høy kvalitet. Vårt partnerskap med DUX supplerer oss med nettopp det: våre DUX-senger gir gjestene (og oss, legger Mirja til) enestående komfort og søvnkvalitet. Sengen/madrassen i ett stykke er perfekt for oss, et minimalistisk skandinavisk design, men gir hvile og «lading» av kropp og sinn, kanskje bare ved hjelp av den fantastiske roen på denne isolerte øya.»

Mirja Lilja Hagsjö GM, Pater Noster

Pater Noster Hotel

Hamneskär

47151 Hamneskär

Sverige

Telefon:
+46 73 324 77 04
E-post
Nettsted
www.paternoster.se