Hopp til hovedinnhold

Hva er riktig sovestilling?

Den eneste måten å få en dyp og god natts søvn på, er gjennom riktig sovestilling.  Ryggraden må hvile i en naturlig og behagelig stilling, og hele kroppen skal støttes jevnt i hele sin lengde. De aller fleste madrassene på markedet tvinger deg til å gå på kompromiss med begge disse viktige faktorene.

Hvis du sover på en seng som er for fast, vil kroppen din, ikke sengen, gjøre jobben. Skuldrene og hoftene klarer ikke å synke inn, men bøyer seg mot hverandre, noe som fører til en krummet og anspent ryggrad. I en seng som er for myk, synker kroppen til en hengekøyeposisjon, slik at skuldrene og hoftene dine kommer i klem og ryggraden krummer seg.

Å sove med en krummet ryggrad vil ikke bare skape et sterkt trykk på leddene, men også skape stress som er intenst konsentrert i området der ryggvirvlene er forbundet med bekkenet. Med tiden kan dette forverres og føre til smerter i korsryggen.  Dessuten vil musklene holde seg spente hele natten og forsøke å beskytte ryggraden, slik at du aldri har muligheten til å slappe helt av og leges.

Å sove i en seng som ikke former seg etter kroppen din og støtter deg jevnt i hele kroppens lengde, kan skape trykkpunkter som fører til dårlig sirkulasjon. Manglende blod- og oksygenstrøm kan skape nummenhet, prikking og kan svekke musklenes evne til å bekjempe tretthet og sårhet. Kroppen din vil hele tiden forsøke å finne en komfortabel sovestilling, og du vil aldri få en god natts søvn.

DUX-sengerhar et unikt kontinuerlig spiralfjærdesign som tilpasser seg dynamisk etter form og kroppsbevegelser om natten. Et revolusjonerende fjærdesign som er fleksibelt nok til å la skuldre og hofter synke inn, men likevel motstandsdyktig nok til å heve og støtte korsryggen. I en DUX-seng hviler ryggraden i en naturlig, avslappet stilling, slik at musklene kan heles og restitueres om natten.

Kjenn forskjellen

Det finnes ingen bedre måte å oppleve DUX-sengen på enn å prøve den i virkeligheten. Legg tvilen fra deg i sengen. Finn nærmeste butikk og se selv.

Finn en butikk

Relatert