Hopp til hovedinnhold

DUXIANA blir offisiell sengeleverandør til Tottenham Hotspur

DUXIANA – produsenten av DUX-sengen, kjent for å optimalisere søvnen gjennom bruk av avansert teknologi og bærekraftige materialer – er offisiell sengeleverandør til Tottenham Hotspur.

Det førsteklasses DUX 8008-søvnsystemet, sammen med puteprodukter, finnes nå i alle rom på The Lodge – vårt toppmoderne spilleranlegg på Hotspur Way. Dette gir spillerne optimal søvnkvalitet og restitusjon.

For å sikre kontinuerlig søvn har spillerne våre også et identisk oppsett av sengen og tilbehør hjemme hos seg selv.

8008 består av tre lag med unike, kontinuerlige spiralfjærer, sammen med to lag naturlateks og en justerbar korsryggfunksjon som sammen gir enestående komfort og aktiv støtte til hele kroppen.

DUXIANA har også som mål å produsere de mest bærekraftige sengene på markedet, med produkter laget av holdbare materialer av høy kvalitet, inkludert saktevoksende svensk furu, svensk stål, bomull med høy trådtetthet og naturlateks høstet fra ekte gummitre.

tottenhamdux.jpg

Geoff Scott, Head of Sports Medicine and Sport Science, Tottenham Hotspur, sier: «Vi jobber hele tiden med å forbedre fasilitetene og produktene til spillerne våre. DUX-sengen er mer enn bare en seng – det fullt justerbare systemet er et viktig verktøy som gir spillerne optimal restitusjon, der søvn spiller en viktig rolle. DUX-sengen har ytterligere forbedret spillernes evne til å tilpasse seg den strenge tidsplanen da den ble introdusert i vårt toppmoderne Lodge-anlegg.»

Henrik Ljung, CEO, DUX & DUXIANA, sier: «Jeg er veldig stolt over at merket vårt er utnevnt til offisiell sengeleverandør til Tottenham Hotspur Football Club. Da vi fikk muligheten til å jobbe med et så fantastisk globalt varemerke som deler vårt fokus på helse og velvære gjennom søvn, med det samme engasjementet for bærekraft som vi har, var det en veldig enkel beslutning å ta. Nå gleder vi oss til å samarbeide med klubben og bidra til å hjelpe laget til stor suksess!»

GettyImages-1424685554.jpg

Relatert