Hopp til hovedinnhold

Den beste puten for nakkesmerter

Du trenger ikke lete etter den beste puten for nakkesmerter: DUXIANA lager den. Våre søvneksperter driver kontinuerlig innovasjon innen søvnteknologi, tekniske løsninger for vanlige plager og søvnproblemer. Vi bruker samme dedikasjon og kvalitet på alle produktene våre, fra DUX-sengen og tilbehøret til fint sengetøy og dun, og DUX-puter er intet unntak.

De fleste voksne opplever nakkesmerter en eller annen gang i livet. Det er et ubehagelig problem som kan forårsakes av eller forverres ved å sove på dårlige puter.

Derfor har vi laget Xleep-puten – en kreativ kombinasjon av mikrofjærteknologi omgitt av velkjent, luksuriøs dun. Kjernen i aktive mikrofjærer sikrer at nakken og hodet er på linje med ryggraden, mens det dempende ytterlaget med dun gir en behagelig nattesøvn. Denne innovative kjernen av mikrofjærer bidrar også til at Xleep-puten beholder formen og smidigheten år etter år.

God søvnstilling er avgjørende for at såre og overarbeidede muskler kan slappe av og restituere seg om natten. En god sovestilling innebærer blant annet at ryggraden og nakken må være i riktig stilling. Ryggraden – de syv øverste ryggvirvlene i ryggraden – fortjener den samme oppmerksomheten som du gir til korsryggen og midtryggen. En god pute vil hjelpe deg med å finne riktig sovestilling og opprettholde en behagelig stilling gjennom natten, uansett hvordan du skifter stilling mens du sover.

Personer som lider av allergi trenger ikke frykte Xleeps dunlag: det kan fjernes for vasking. Xleep har også en avtakbar nakkerulle som kan gi ekstra støtte når du trenger det som mest. Etter en lang dag sittende ved en datamaskin eller en reise i et trangt bil- eller flysete, kan nakkerullen gi god støtte til slitne nakkemuskler. Og hvis du ikke bor på hotell med DUX-senger, kan du i det minste ta med deg komforten hjem ved å bruke Xleep. Vårt komponentsystem bidrar til en bedre søvnopplevelse: selv de som ikke lider av nakkesmerter, vil nyte Xleeps unike design og komfortable konturer.

Søk etter en butikk i nærheten, så du kan oppleve Xleep-puten personlig. Du finner også andre dunputer, dyner, sengegavler og selvfølgelig DUX-senger. Våre eksperter legger oppfinnsomhet og omsorg i våre design for å løse søvnproblemer og støtte ryggraden. Når du vurderer den beste puten for nakkesmerter, er det en god idé å finne ut hva våre senger kan gjøre for å lindre alle typer ryggsmerter.

Relatert

Utforsk flere produkter

Kjenn forskjellen

Det finnes ingen bedre måte å oppleve DUX-sengen på enn å prøve den i virkeligheten. Legg tvilen fra deg i sengen. Finn nærmeste butikk og se selv.

Finn en butikk