Hopp til hovedinnhold

DUX er på Stellar List of 2022 Forbes Travel Guide Brand Officials

Av Penelope Smith | Evins Group

New York, NY – 9. mai 2022 – DUX er utnevnt som Brand Official av Forbes Travel Guide («FTG»), skaperne av det originale Five Star-klassifiseringssystemet. Som Official Bed Company er DUXIANA med i en imponerende liste over FTG Brand Officials, som alle er håndplukket for det ypperste innen sine bransjer.

Forbes Travel Guide er kjent for sine prestisjefylte årlige Star Ratings av hoteller, restauranter og spa over hele verden. Den har en like veloverveid tilnærming til hver merkerepresentant, noe som sikrer at merket er i tråd med de høye standardene og kompletterer Star-Rated-eiendommene. Brand Official-programmet forbinder Star-Rated-eiendommene med eksepsjonelle merker som er opptatt av å betjene kresne kunder.

Den verdenskjente svenske madrassprodusenten DUX har utviklet senger for komfort og velvære siden 1926, og fremstiller madrasser som er laget for å vare livet ut med utskiftbare, oppgraderbare og fornybare design som sikrer at færre madrasser ender opp på søppelfyllinger. Det legendariske svenske livsstilsselskapet fortsetter å produsere ikoniske svenske møbler i tillegg til de mest avanserte sengene, som ofte finnes på de flotteste femstjerners hotellene rundt om i verden.

«DUX er et fantastisk tilskudd til 2022 Brand Officials-kolleksjonen, som er nøye utvalgt for å levere de beste produktene, tjenestene og opplevelsene for gjestene», sier Hermann Elger, CEO hos Forbes Travel Guide. «DUX hever listen i den bærekraftige madrassbransjen med fokus på å gi erfarne reisende den relevante luksusen de forventer av Star-Rated-eiendommene.»

«Siden 1926 har familien min bidratt til å levere de mest avanserte sengene til luksusmadrassmarkedet og de beste hotellene i verden, slik at reisende alltid får en god natts søvn,» sier Henrik Ljung, CEO hos DUX. «Når vi fortsetter å kombinere søvnvitenskap med kvalitet og komfort, revolusjonerer DUX også madrassmarkedet med gjennomtenkt, bærekraftig design. DUX-sengene er konstruert for å tåle tidens tann, og tilbyr full personlig tilpasning av støtte og komfort, estetisk tilpasning og komponentdesign. Vi er stolte over å samarbeide med de beste hotellene i verden og minimere miljøpåvirkningen i prosessen.»

DUX deltar nå sammen med andre luksusmerker i Forbes Travel Guide Brand Officials-programmet, som Biologique Recherche, Frette, Hyperice, Jet Linx, Lutron, med flere.

OM DUX
I mer enn 95 år har DUX kombinert vitenskap og miljømål med håndverk i verdensklasse for å levere noen av verdens mest avanserte senger og møbler. DUX-teknologien er basert på en dyp og omfattende forståelse av søvnmekanismer, med design som kjennetegnes av rene, moderne linjer. Alle DUX-produktene er laget av førsteklasses materialer med det beste fra svensk håndverk, ergonomisk forskning og ingeniørkunst. 

OM FORBES TRAVEL GUIDE
Forbes Travel Guide er det eneste globale klassifiseringssystemet for luksushoteller, restauranter og spa. Våre anonyme profesjonelle inspektører evaluerer ut fra opptil 900 objektive standarder, med vekt på eksepsjonell service, for å hjelpe kresne reisende med å velge verdens beste luksusopplevelser. Den eneste måten å oppnå en Five-Star, Four-Star eller Recommended-klassifisering på, er å gjøre seg fortjent til den gjennom vår uavhengige inspeksjonsprosess. Les mer om Forbes Travel Guide på forbestravelguide.com.

Relatert

VELKOMMEN TIL KOMFORT

DUX HOTELLKOLLEKSJON

Mer enn 150 av verdens mest luksuriøse hoteller stoler på DUX-senger av ypperste kvalitet. Opplev hotellkolleksjonen som gir dine besøkende en god natts søvn med DUX.

Se kolleksjonen Besøk Forbes Travel Guide

HOTELLTILBUD

PRØV OG KJØP!

Den beste måten å føle DUX-forskjellen på, er å oppleve den en hel natt. Overnatt på vårt partnerhotell og få opptil £ 500 i rabatt ved kjøp av en DUX-seng. Helt enkelt!

Hotelltilbud Finn et hotell