Hopp til hovedinnhold

Jubilanten Ritzy lanserer to nye møbler

Ritzy fyller 20 år og er allerede blitt en moderne designklassiker. Formspråket er like skandinavisk enkelt som det er elegant og selvsikkert.

Nå lanserer vi Ritzy 2-seters sofa og lenestol i samme design, og med samme høye kvalitet i materialvalg og detaljer. Det betyr at de, akkurat som vår 3-seters sofa, hever rommet de står i, samtidig som møblene er en investering som holder seg over tid.

Med tre ulike møbler i samme kolleksjon er det lett å finne en optimal og fleksibel møblering uansett rom. Dessuten har møblene en like gjennomtenkt design på baksiden som på forsiden, noe som gjør dem attraktive også når de plasseres midt ute på gulvet. Å snu ryggen til er ikke lenger uhøflig.

Finn forhandler

Fargevariasjoner

Våre tre Ritzy-modeller er tilgjengelige i to typer skinn, Elmo Soft og Naturale, og i fire ulike nyanser: Ash, Perle, Camel og Black.

Ritzy treseters sofa

Ritzy 2-seters sofa

Ritzy lenestol

Mer om Ritzy

Allerede i dag kan du lese mer om Ritzy 3-seters sofa, som fyller 20 år. En elegant og komfortabel sofa, perfekt for hjemmet eller kontoret. Ritzys vakkert designede ryggstøtte fortjener å være en del av rommet i stedet for å skjules inn mot veggen.

I løpet av vinteren vil vi løpende oppdatere hjemmesiden med våre nye modeller: 2-seters sofa og lenestol. En svært god grunn til å komme tilbake!

Mer om Ritzy 3-seters sofa Finn forhandler