Hopp til hovedinnhold

DUX Design Pop Up 2022

Besøk oss

I år deltar vi på flere spennende designmesser i Milano, København, Helsingfors og Paris. Besøk oss, kjenn på kvalitetsmaterialene i alle produktene og bli inspirert!

event-image-milano.png

6.–12. juni

Brera Design Disctrict

Der kunst, mote og design definerer en unik atmosfære. Brera Design District er et prosjekt skapt og kuratert av Studiolabo. Det ble grunnlagt i 2009 som et territorialt markedsføringsprosjekt, og ble etter kort tid et internasjonalt anerkjent arrangement. I dag består Brera Design District-universet av to arrangementer: Brera Design Week og Brera Design Days, konsulentplattformen Brera Location og Brera Design Apartment showroom. Besøk oss i H+O Apartment Gallery, der vi har inngått partnerskap med andre merker og skapere for en multisensorisk leilighetsinstallasjon.

Åpningstider:
Tirsdag 7. juni til søndag 12. juni: kl. 10:00–20:00
Onsdag 8. juni: kl. 10:00–17:00

Via Solferino 11
3rd floor
20121 Milano

Besøk nettstedet til Brera Design District

event-image-copenhagen.jpg

15.–17. juni

3daysofdesign

3daysofdesign er en festival der designelskere møtes, nettverker og opplever design i vakre og levende København. Festivalen finner sted i Københavns showrooms, butikker, gater, workshops og bakgårder. Et voksende fellesskap av designelskere som feirer kreativiteten sammen. Besøk oss på utstillingen Living icons by Bruno Mathsson by DUX.

Åpningstider: kl. 10:00–17:00

Galerie Mikael Andersen
Bredgade 63
1260 København

Besøk nettstedet til 3daysofdesign

event-image-helsinki.png

24.–25. august

Design Helsinki

Med en voksende global rekkevidde med arkitekter, interiørdesignere, forhandlere, merkevarer og mer, vil Design Helsinki vise frem ledende finske og internasjonale interiørdesignmerker under en rekke showroom-arrangementer, utstillinger og installasjoner rundt om i byen. Design Helsinki, som arrangeres 24.–25. august, fremhever skandinavisk design, dens visjon og bærekraftsengasjement i arkitektur- og designbransjen. Besøk oss i DUXIANA-showroomet.

Åpningstider for showroomet: kl. 11:00–18:00

DUXIANA
Fabriksgatan 24
00140 Helsingfors

Besøk nettstedet til Design Helsinki

event-image-paris.jpg

8.–17. september

Paris Design Week

I løpet av 10 dager kan designere og bransjefolk inspireres av spennende utstillinger og arrangementer i Paris. Paris Design Week strekker seg over to helger, slik at alle besøkende får muligheten til å besøke så mange av de 200 utstillerne som mulig. Dager fylt med møter, cocktailparty, åpent hus, workshops, private omvisninger og rundbordssamtaler. Kom og møt oss på Svenska institutet – et lite stykke Sverige i hjertet av Paris. 

Åpningstider: –

Institut Suédois
11 Rue Payenne
F-75003 Paris

Besøk nettstedet til Paris Design Week